Monday, April 13, 2009

kene Tag suda..by Emiza Faisha

nama kwn yg sorang ni sgt unik kan.. 1st time dgr dulu exepct dia poompuan but exctually his a man.hehehe... thanks coz tag'ing' me. emiza i answered your tag!

1. Anda rasa anda hot?
ape tafsiran hot ni?? ikut masing2 la ye.. aku rasa sangat hot sehingga terlebih termometer.hahaha due 2 my condition right now. HOT MAMA!!! sangat chubby.

2. Upload gambar kegemaran anda.

picture 1picture 2

3. Kenapa anda suka gambar ini?
in malay language, gambar doesnt mean singular or plural..so suka ati aku la nak upload 2 gambar.hehehe>
picture 1 sangat suka coz 2 la satu2nya gambar yg dpt captured imej whole body baby.. masa 2 around 4 month. scan yg seterusnya bb xreti dok diam n xpat print out picture yg full mcm ni.eventhough x perfect but only me can see the real image of my baby(might be motherly instinct!)

picture 2 suka sgt coz everyone in the picture smiling very sincerely..i think so..sume senyum nampak gigi.. n i think this is the last picture yg aku captured dgn kwn DIT. n paling best psl masa ni p barbeque. n not 2 forget mamat yg pakai cap putih 2 interprem making the picture look like... do know?? for me really nice!!

4. Bila kali terakhir makan pizza?
last Thursday which is 9th of April 2009. tidak dirancang. pegi 2 kereta. sume kwn2 dr PTPM. but suddenly the purpose of going to Pizza Hut disebabkan aku. they said they want to celebrate aku yg lagi 1 bulan+- nak give delivery nih.huhuuuu. n PLUS value..dpt makan aiskrim gorang kat kdai mamak corner at Rawang.. xla ngidam sgt..tp teringinla.xpnah rase..(uh adekah aku ketinggalan zaman??).anyway..thanks guys, u r d'best!

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
masa jawab soklan 1-3, tgh tgu org ajak p bfast.(skrg berjemput tau nak p makan...) n skrg nih..tgh setup lab, nak bg training khamis ni.. itula keje aku kat cni..bg training n di'train oleh org lain juga...

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
masa kecit2 dlu..org suke panggil aku YOT
. tp dulu la..pas2 zaman skola2 rendah org pgl SITI, masuk u org panggil NAD..sampai skrg. n mase pegnant ni ade lak kwn2 yg mulut bau longkang (towo bdk technician hampeh tol!!) pgl aku MAMAROI, pas2 bdk2 len tau..depa pon sbuk nak interprem gak.. jgn lekat udah nama nih.. xpe tgu pas deliver aku diet.hahahaha... tp komersial pe nama 2.. mamaroi n papacit..(my upcoming cafe!). anyway..ape2 nama pon sy terima..asalkan maknaya baik..tidak begitu menghina n ada nilai2 komersial.. x gtu???

8. soalan yang aku (nadia) tambah sendri @ yg kene tag..buatla satu soklan sendri!
apakah keperibadian anda yang anda rasa..org lain tidak ketahuan??
aku adlah seorang yg suka buat baik kat org..tp seem like org slalu pk aku ni garang n suka raging org.aku byk idea tp malas nak execute idea2 tersebut. aku suka makan tp sgt sedey bila timbang badan. aku sgt xsabar nak bersalin tp sgt takut kerana telah diracuni oleh org2 yg sudah pon bersalin.ceh!!

9. Tag lagi 6 orang :
mangsa tag seterusnya > balkis tgh sakit rahang, semy yg kene jln kaki sabtu lalu, kak sue yang tgh hepi2 aje 2, liza biro perhubungan awam ku, Rjuna yg slalu memberi idea2 matop yg terbaru, n majin yang tgh bengang di waktu pg hari..

5 comments:

  1. aku dah menjawab ye. timekasih atas layanan anda..

    ReplyDelete
  2. >BALKISMR
    kis...whats MR stand for??
    nti aku bg tafsiran sesuka buah pinggang pasti kan buat ko kiciwa.hehehe
    sila2 lah tag org lain..supaya sume org kene tag ni!

    ReplyDelete
  3. Pergh nostalgic btul gambo kau tu nadiah. Nadiah, cpat aku tak sabo nak bace karangan ko!!

    ReplyDelete
  4. sapekah gerangannya NURUL ini?? adakah nurul huda? nurul syuhada nurul ain atau nurul ...
    sila perjelaskan kedudukan n pendirian anda ye..

    ReplyDelete
  5. eimiza paisha adalah pesot.

    ReplyDelete

ur comment is highly appreciate..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...