Tuesday, March 9, 2010

1st time in mylife..

blogger-emoticon.blogspot.comhuwaaa....... sedeynye..
pertama kali dlm hidup, rasa sedey giler bila duduk sorang2. sebelum ni pnah duduk sorang as daughter. pnah jugak ditinggal sorang2 oleh hubby.. tp bila ditinggal duduk sorang2 oleh anak sendri rasa cam hilang separuh dr diri ni!! xtau nak buat ape.. nak2 bila terpandang mainan dia, baby coat dia, teddybear dia n bantal musyuk maira..huwaa.....

bertambahla geram bila plan yg dirancang xmenjadi.. lagila terasa nak balik sangat2... blogger-emoticon.blogspot.com(orang UTM sampai ati memperkotak katik kan aku!!)

semalam petang after kerja call maira.. dia cam biasa la nak main je.. bukan dia sedey ibu dia kat cni sorang2..huwaa.... then dgr dia ckp mamamamaaaa.. lagila touching! wish that kat bernam jaya dpt 3G.. leh tgok muka dia.

tiba2 dia nangis...lagila tensen aku.. slalu kalu dia nangis sure dia dtg kat aku n gesel2 muka kat bahu n mintak kita pujuk dia..huhuuuu.. rindu yg teramat sgt... slalu mlm2 bergolek dua beranak kat depan tv.. sampila maira lelap, then kene masakkan bubur dia pulak..hehehe... 2malam lepas.. aku cam blur.. xtau nak buat ape.. baju dh gosok.... then tgok tv.. 2 mlm juga tdo dlm kol2pg.. xley lelap coz rs cam maira terjaga kat sebelah ni..huwaaaaa.....

xsbr nak tunggu jumaat. nak balik jumpa maira..nak peluk cium dia.. CEPATLA JUMAAT!!!!!

video
maira baru nak blajar duduk...

2 comments:

  1. cam ner la kalau ko jadi photogrpaher kan,selalu kena outstation......

    ReplyDelete
  2. ko nanti rasa la apa yang aku rasa...baru lah kop faham da..huhuhuuuuu

    ReplyDelete

ur comment is highly appreciate..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...